DERNEĞİMİZİN TEMSİLCİLERİ IFCC WEBINAR'INDA!

Değerli Meslektaşlarımız,

Derneğimizin genç üyeleri ve IFCC/EFLM temsilcileri Uzm. Dr. Merve Sibel Güngören (IFCC Klinik Laboratuvar Yönetimi Üyesi), Uzm. Dr. Deniz İlhan Topçu (IFCC İnternet ve Uzaktan Eğitim Komitesi Üyesi ve IFCC Web Editörü) ve Uzm. Dr. Hikmet Can Çubukçu (EFLM Akreditasyon ve ISO/CEN Standartları Çalışma Grubu Üyesi ve IFCC Global Uzaktan Eğitim / eAkademi Görev Gücü Üyesi), IFCC Eğitim ve Yönetim Birimi Üyesi ve IFCC VLP Başkanı Prof. Dr. Sedef Yenice'nin moderatörlüğünde, "Data-driven Operations and Machine Learning Applications in Clinical Laboratories" konulu webinar'de konuşmacıdırlar.

Ülkemizi ve derneğimizi uluslararası platformda böyle bir etkinlikle temsil ettikleri için tüm hocalarımızı kutlar ve kendilerine webinar'de başarılar dileriz.

Programa katılım ücretsizdir. Ancak, kayıt olmak gerekmektedir. Kayıt olmak için: https://www.ifcc.org/ifcc-news/2022-05-17-dont-miss-next-ifcc-free-webinar-data-driven-operations-and-machine-learning-applications-in-clinical-laboratories-may-23-2022/

Webinar tarihi ve saati: 23 Mayıs 2022, saat 17.00

Değerli meslektaşlarımız, katılımlarınızı bekleriz.

Saygılarımızla,

Dr. Doğan Yücel
TBD Başkanı
Yönetim Kurulu adına

Derneğimizin Temsilcileri Ifcc Webınar'ında!
Konu:DERNEĞİMİZİN TEMSİLCİLERİ IFCC WEBINAR'INDA!
Haber Eklenme Tarihi:23 Mayıs 2022 Pazartesi Yayında geçen süre:geçen yıl
  • Paylaş:
Yorum Yazmak için tıklayınız