SYSMEX WEB SEMİNERLERİ

Değerli Türk Biyokimya Derneği Yönetimi,

Sysmex Türkiye ekibi olarak faaliyete başladığımız 2013 yılından bu yana Türkiye’de de ürün ve hizmetlerimizi global Sysmex anlayış ve kültürü ile sunmak en büyük motivasyon kaynağımız.

Sektördeki ilerlemenin devamlılığının garantisi olarak gördüğümüz bilimsel içerik ve vizyon paylaşımının sürdürülebilirliğini sağlamak bilimsel pazarlama anlayışımızın temelini oluşturmaktadır. Bu bağlamda önceki senelerde de Bilimsel Sysmex Sempozyumu ve Sysmex Bilimsel Forumları ile sağlık sektörü profesyonellerini bilimsel bir ajanda ile bir araya getirmeyi amaçladığımız etkinliklerimizin davetini sizlerle paylaştık.

Küresel ölçekte yaşanan COVID-19 pandemisi nedeniyle sizlerle yine tek bir çatı altında bir araya gelmeyi her ne kadar istesek de maalesef bu bir süre daha mümkün gözükmüyor. Bu nedenle Sysmex Akademi Online altyapımızı Türkiye’de de aktif hale getirerek siz sağlık profesyonellerini bu kez de elektronik cihazları başında paylaşımda bulunmaya davet ediyoruz.

İlgilenebileceğinizi düşündüğümüz Haziran 2020 Sysmex Akademi Online web seminerlerimiz ve detaylı bilgileri aşağıdaki gibidir;

Web semineri: COVID-19’lu yoğun bakım hastalarına laboratuvar yaklaşımı

Konuşmacı         : Prof Dr Taner Özgürtaş

Tarih/Saat          : 11 Haziran 2020 / 12:00-13:00 (Türkiye saati ile)

Kayıt Sayfası      : https://tr.sysmex-academy.com/learn/web-semineri-covid-19lu-yogun-bakim-hastalarina-laboratuvar-yaklasimi

 

Web semineri: Tam idrar analizi ile mesane kanserine yaklaşım

Konuşmacılar    : Doç Dr İlker Tınay ve Doç Dr Özgür Aydın

Tarih/Saat         : 17 Haziran 2020 / 11:00-12:00 (Türkiye saati ile)

Kayıt Sayfası      : https://tr.sysmex-academy.com/learn/web-semineri-tam-idrar-analizi-ile-mesane-kanserine-yaklasim

 

Web seminerlerimizin geçmiş yıllardaki etkinliklerimizde olduğu gibi ulusal çapta bir etkileşime ulaşabilmesi için değerli katılım ve desteklerinizi bekliyoruz.

Sysmex Türkiye

Pazarlama Ekibi

Konu:Sysmex Web Seminerleri
Haber Eklenme Tarihi:4 Haziran 2020 Perşembe Yayında geçen süre:4 yıl önce
  • Paylaş:
Yorum Yazmak için tıklayınız