FEBS EDUCATİON AND TRAİNİNG CONFERENCE, 20-23 MART 2024 TARİHLERİNDE ANTALYA-TÜRKİYE’DE YAPILACAK!

Değerli meslektaşlarımız ve öğrencilerimiz,

Biyokimya ve moleküler yaşam bilimleri eğitimi alanında Avrupa'da ilk kez yapılacak önemli ve büyük bir toplantıyla ilgili bilgileri paylaşmak istiyoruz.

FEBS Eğitim Komitesi tarafından 20-23 Mart 2024 tarihinde ülkemizde düzenlenecek olan bu etkinlik, özellikle lisans ya da lisansüstü eğitimde görev alan tüm meslektaşlarımıza ve eğiticiliğe yeni başlayan genç akademisyenlere yöneliktir.

Etkinlikte Karolinska Enstitüsü’nde doktora eğitiminden sorumlu akademik başkan yardımcısı Prof. Robert Harris’in de aralarında olduğu 5 önemli çok yetkin, plenary konuşmacı yanı sıra eğitimde öğrenci katılımının sağlanması, aktif eğitim, kalabalık sınıflarda eğitim, eğitimde dijital dönüşüm, yapay zeka ve eğitim, sanal gerçeklik uygulamaları, moleküler simülasyon araçları, etkin laboratuvar pratikleri gibi güncel ve önemli konularda uzman konferansları, kısa sözlü sunumlar ve poster sunumları da programda yer almaktadır. Ayrıca bir oturum da eğitici eğitimi ve gelişimine, genç akademisyenlerin eğitim becerileri kazanmalarına yönelik oluşturabilecekleri yol haritası ve uygulamalara ayrılmıştır.

Katılımcıların beceri kazanımına yönelik olmasına da özellikle önem verilen bu toplantıda her gün uygulamalı değişik atölye çalışmaları yapılacak, ayrıca FEBS Education and Training Academy’nin sertifikasyon eğitimleri de yer alacaktır.

Sosyal etkinliklerin ve zengin networking olanaklarının da bulunacağı bu etkinlikte tüm eğiticilerin karşılaştığı birçok sorunun masaya yatırılacağına ve birbirimizden öğreneceğimize eminiz.

Etkinliğin web sayfasında (www.febsetc.org) tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Bildiri gönderimi ve burs başvurusu için son tarih:
9 Şubat 2024’dür.

Bu güncel ve özel eğitim etkinliğine katılımını dileriz.

Sevgi ve saygılarımızla,

Doğan Yücel
TBD Başkanı

Febs Education And Training Conference, 20-23 Mart 2024 Tarihlerinde Antalya-Türkiye’De Yapılacak!
Konu:FEBS Education and Training Conference, 20-23 Mart 2024 tarihlerinde Antalya-Türkiye’de yapılacak!
Haber Eklenme Tarihi:1 Aralık 2023 Cuma Yayında geçen süre:5 ay önce
Yorum Yazmak için tıklayınız