Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Uluslararası Biyotıp ve Genom Enstitüsü Doktora Programı Duyurusu

Türk Biyokimya Derneği Başkanlığı'na,

Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Uluslararası Biyotıp ve Genom Enstitüsü’nün, 2017-2018 Güz döneminde ¨Moleküler Biyoloji ve Genetik¨ Uluslararası Doktora programına, 35’i 100/2000 YÖK Doktora Bursu olmak üzere 40 adet burslu öğrenci kabul edeceğini duyurmaktan mutluluk duyarım. Doktora programımıza yaşam bilimleri ve mühendislik bilimleri alanlarında Yüksek Lisans mezunları ile Eczacılık, Tıp, Diş Hekimliği ve Veterinerlik Fakülteleri Lisans mezunları doğrudan başvurabilirler. Program dili İngilizce olup başlıca araştırma alanları;

• Biyomühendislik,
  • Kanser,
  • Genomik,
  • İmmünoloji,
  • Sinir Bilimleri,
  • Kök Hücre ve Doku Yenilenmesi’dir.

Programlarımıza 25 Ağustos 2017 saat 17:00'ye kadar web sitemizde yer alan online form doldurularak başvurulabilmektedir. 2017-2018 Güz dönemi doktora öğrencisi adaylarına ulaşabilmemiz adına ekteki duyuru afişlerinin öğrencilerinize duyurulması konusunda desteklerinizi arz/rica ederim.

Başvuru formu: http://www.ibg.deu.edu.tr/tr/egitim/lisansustu-basvuru-formu/

Saygılarımla