Genç meslektaşlarımıza kayıt bursu verilecektir

Değerli Genç Meslektaşlarımız,

Derneğimizin Atatürk Üniversitesi ile ortaklaşa düzenlediği ve 19 - 23 Eylül 2017 tarihinde Erzurum'da yapılacak olan Uluslararası Biyokimya Kongresi - 2017 / 28. Ulusal Biyokimya Kongresi'ne katılım için ROCHE DIAGNOSTICS TURKEY A.Ş. tarafından çok sayıda genç meslektaşımıza kayıt bursu verilecektir.

Burstan yararlanmak için gerekli şartlar aşağıda verilmektedir:
•       TC vatandaşı olmak
•       Kongreye bir bildiri ile katılmak
•       Kongre tarihinde 35 yaşını geçmemiş olmak
•       Başka bir kaynaktan destek almamış olmak
Burs başvurularının kongre sitesi üzerinden 18 Ağustos 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

Saygılarımızla,

Dr. Doğan Yücel