XXIX. Ulusal Biyokimya Kongresi

Değerli Meslektaşlarımız, Diagnostik Firmalarının Değerli Temsilcileri,
Sizlerle önemli bir bilgiyi paylaşmak isteriz:

Yirmidokuzuncu Ulusal Biyokimya Kongresi (UBK 2018), Cumhuriyetimizin de 95. kuruluş yıldönümünü kapsayacak şekilde, 26 - 29 Ekim 2018 tarihinde Hilton Bodrum Türkbükü Resort’ta yapılacaktır.

Bilimsel program hazırlıklarına kısa bir süre içinde başlanacaktır. Kongreye katılımınızı, kongreyle ilgili her türlü destek, katkı ve önerilerinizi bekleriz.

Yeri gelmişken, hepinize sağlıklı, başarılı, huzurlu bir yeni yıl dileriz.
Saygılarımızla,

Doğan Yücel