"Endokrin ve Metabolik Hastalıklar, Tanıdan Tedaviye Biyobelirteçler" III.Türkiye IVD Sempozyumu

Broşür ve Sempozyum ayrıntıları için tıklayınız...

Değerli meslektaşlarım, sevgili öğrencilerimiz, in vitro Diyagnostik (IVD) sektörünün değerli firmaları,

IVD’ler; hastalıkları, hastalıkların seyrini tespit edebilen testler ya da cihazlardır; laboratuarlarda, sağlık profesyonelleri tarafından tanıda ya da bazı testler olarak tüketicilerin evde kullanımında karşımıza çıkarlar. Kapsamı geniş, paydaşları farklı alt yapılarda olan IVD ana konusunu 3 yıldır çeşitli alt temalar ile işlemeye gayret ediyor, sempozyumların çıktılarını ise ilgili birim ve kurumlarla paylaşıyoruz.

Değerli bilim insanları, araştırmacılar,

Endokrin ve metabolizma hastalıkları ile ilgili tanıdan tedaviye biyobelirteçleri ve bu alanda kullanılan  IVD lerin yerini tartışacağımız, hekimler, sağlık çalışanları, akademisyenler, bilim insanları, ilaç ve medikal firma temsilcileri, dernekler, mühendisler, sağlık yöneticileri ve kamu sağlık otoritelerinin katılacağı multi disipliner bir platform olan bilimsel sempozyumda sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

Sizleri araştırma bildirilerinizle, sempozyumun bilimsel düzeyine katkıda bulunmaya davet ediyoruz.

Bilimsel kurulunun değerlendirmeleri sonucunda sempozyum programına kabul edilecek tüm sözel ve poster bildiriler, SCI-Expanded kapsamında indekslenen Turkish Journal of Biochemistry dergisinin özel ekinde yayımlanacaktır.

Sempozyumda sunulan sözlü ya da poster bildirilerinden bilimsel danışma kurulu tarafından seçilecek olan sınırlı sayıda çalışmaya “ARAŞTIRMA ÖDÜLLERİ” verilecektir.

"Endokrin ve Metabolik Hastalıklar, Tanıdan Tedaviye Biyobelirteçler" temalı  III. Türkiye in vitro Diyagnostik (IVD) Sempozyumu ile ilgili tüm gelişmeleri  http://www.ivd2018.org sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ege’nin ilkbahar günlerinde birlikte olmak dileğiyle en içten sevgi ve saygılarımızla…

Prof. Dr. Hilal KOÇDOR
Sempozyum Başkanı