Laboratuvar Uygulamalarında Moleküler Tekniklerin Yeri ve Kullanım Kursu

TÜBİTAK 2229 Etkinlik Düzenlemesi Desteği kapsamında desteklenen “Laboratuvar Uygulamalarında Moleküler Tekniklerin Yeri ve Kullanımı Kursu”; Türk Biyokimya Derneği Adana Şubesi, Çukurova Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Aksaray Üniversitesi iş birliği ile 29.01.2018-02.02.2018 tarihleri arasında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı ev sahipliğinde yapılacaktır.

Kursumuza 49 kayıt başvurusu yapılmış olup, başvurular titizlikle incelendikten sonra sonuçlar kursumuzun internet sitesinde yayınlanacaktır.

Emeği geçen herkese ve kursumuza başvuruda bulunan kişilere yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Adres: Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya AD Sarıçam / ADANA

Site : www.cukurovabiyokimyakursu.com

Etkinlik Detayı İçin Tıklayınız...