iBG DAYS 2017

İzmir Biyotıp ve Genom Merkezi 10-11 Kasım 2017 tarihlerinde yukarıda programlarına ulaşabileceğiniz “iBG Days 2017” kapsamında dili İngilizce olan iki farklı etkinlik düzenlemektedir.

“Therapeutic mAb Engineering and Production Certification Workshop” başlıklı etkinliğimizde ABD, İsviçre ve Almanya’daki belli başlı çokuluslu şirketlerde ve araştırma merkezlerinde çalışmakta olan uzman araştırmacıların desteği ile vektör/konak hücre seçiminden başlayarak terapötik mAb üretiminin tüm aşamalarını ve analitik karakterizasyon testlerini kapsayan bir eğitim verilecektir. Ek olarak bu etkinlikte, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) üst düzey yetkilileri tarafından PIC/S, EMA ve TİTCK GMP Standartları ve Ruhsatlandırma Süreçleri konulu bilgilendirme sunumları gerçekleştirilecektir.

“New Frontiers in Life Sciences” başlıklı etkinliğimiz ise, yaşam bilimlerinde son yıllarda gerçekleşen buluş niteliğindeki yenilikleri içeren çok değerli bilimsel sunumlardan oluşmaktadır.

“iBG Days 2017” kapsamında sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.

NEW FRONTIERS IN LIFE SCIENCES
SYMPOSIUM
  THERAPEUTIC MAB ENGINEERING AND PRODUCTION CERTIFICATION WORKSHOP
  10 Kasım 2017   08:00 - 18:00

Sempozyum programına buradan, posterine ise buradan ulaşabilirsiniz.

11 Kasım 2017   08:00 - 19:00

Workshop programına buradan, posterine buradan ulaşabilirsiniz.