Kişisel Sağlık Verileri II. Ulusal Kongresi

2013 yılında Türk Tabipleri Birliği, Türk Dişhckimleri Birliği, '['ürk Eczacıları Birliği ve Türkiye Barolar Birliği tarafından oluşturulan ve de birçok sendika, sivil toplum örgütü, mesleki dernekler tarafından çalışmaları desteklenen Kişisel Sağlık Verileri Çalışma Grubu 03 - 04 Haziran 2017 tarihinde İstanbul'da “Kişisel Sağlık Verileri II. Ulusal Kongresini'’ gerçekleştirilecektir.

Kongrede temel olarak aşağıdaki ve diğer konular yer alacaktır.

a.    Avrupa Parlamentosu Genel Veri Koruma Yönetmeliği (General Data Protection Regulation-GDPR) değerlendirmesi-bilgilendirmesi
b.    Hukuksal süreç: 6698 sayılı KVKK. SB Kişisel Sağlık Verileri Koruma Yönetmeliği ve S(jK verilerin güvenliği ve paylaşımına ilişkin usul ve esasları
c.    Özel sağlık sigortacılığı ve uygulamada yaşananlar
d.    Kişisel sağlık verileri ve eczacılık uygulamaları